Information om Rabattsök

Om oss

Om Rabattsök.se

Rabattsök startades under 2012 och har genom åren blivit en av Sveriges största och populäraste rabattkodssidor. 60% av våra besökare återkommer och letar nya kampanjer och rabattkoder efter sitt första besök hos oss. Detta är vi väldigt stolta över. Vi jobbar varje dag med att förbättra sidan för att göra det enklare för dig som besökare att hitta det du söker från dina favoritbutiker. Vi jobbar idag med över 1000 samarbetspartners med kunder som tex H&M, Ellos, CDON, Bygghemma och många fler.

Rabattsök.se´s räckvidd

Vi har en av Sveriges största maildatabas inom rabattbranschen. Våra veckobrev har en otroligt hög öppningsgrad och är väldigt populär bland våra läsare. Rabattsök har en av Sveriges största facebooksidor inom rabattbranchen där vi just nu har ca 35.000 följare.

Vill du vara säker på att alltid få tillgång till de hemliga reorna och nätets bästa erbjudanden före alla andra så rekommenderar vi varmt att du går med i vårt nyhetsbrev här till höger. Idag har över 150.000 redan anslutit sig till nyhetsbrevet.

Vi hoppas att du snabbt hittar din favoritbutik och ett par grymma erbjudanden, mycket nöje! Behöver du komma i kontakt med oss på Rabattsök så går det utmärkt att maila till aff@rabattsok.se.

Samarbetspartners
Fidget Spinners Sverige | Kvalitetskatalog.se | Svenskasidor.nu | Tjäna pengar till laget | SvenskWebbkatalog.se | Sverigeregistret - Sveriges Företagskatalog och Affärsregister