Rabattkoder och kampanjer


Dessa rabattkoder är exklusiva och du hittar dom endast hos oss på Rabattsök.se.
Letar du efter kampanjer och rabattkoder under Singles Day? Singles day Sverige:

Billiga reflexvästar

Pop it Fidget toys

Se innebandy statistik

Homestyling Haninge

Experter på rabattkoder

Är det något vi kan så är det rabattkoder & kampanjer!

Teamet bakom Rabattsök.se har under många år jobbat dagligen med rabattkoder och kampanjer. Under dessa år har vi lärt oss otroligt mycket om marknaden och om våra Svenska butiker. Idag är rabattkoder mycket mer än bara en kod som anger i kassan. Rabattkoden är en win-win situation för både kunden och butiken. Varför? Kunden får en positiv upplevelse genom att få rabatt på köpet och får då ett positivt intryck av butiken. Butiken gynnas av att man får en positiv kund samt att det har visat sig att kunder som väljer att handla med rabattkoder genomför köpet med en högre snittorder än kunder som inte handlar med rabattkoder.


Det är därför viktigt att butikerna som vi samarbetar med förstår sig på hur dom själva kan dra nytta av rabattkoder. Vi vill därför ha en nära dialog med alla de butiker vi samarbetar med för att även lära dom hur dom får en nöjd kund, samtidigt som dom inte behöver äventyra sina vinstmarginaler för mycket.


  • Över 1.000 butiker
  • Över 10.000 rabattkoder & kampanjer
  • Alla rabattkoder kontrollerade
  • Inget krav på medlemskap
  • Nya rabattkoder varje dag
  • På datorn, surfplattan eller i mobilen
  • 2 miljoner Svenska besökare
  • Över 150.000 mottagare av nyhetsbrev

Nya rabattkoder


Här hittar du de färskaste rabattkoderna och kampanjerna som vi lagt upp här på Rabattsök.se. Shoppa och fynda från dina favoritbutiker!

Albert rabattkod

Albert rabattkod - Prova Albert gratis hela sommarlovet

Prova Albert gratis hela sommarlovet! Erbjudandet ga?ller nya kunder

Giltig till: 2022-08-31
Jaramba rabattkod

Jaramba rabattkod - Prova gratis hela sommaren

Lekfullt lärande - Prova gratis hela sommarlovet

Giltig till: 2022-08-29
KitchenAid rabattkod

KitchenAid rabattkod - Få 10% rabatt på ditt köp

Få 10% rabatt på ditt köp hos KitchenAid när du registrerar dig snabbt och enkelt för deras nyhetsbrev.

Giltig till: Tills vidare
Lekmer rabattkod

Lekmer rabattkod - Få 20% rabatt på ditt köp

Prenumerera på Lekmers nyhetsbrev och få 20% på ditt första köp.

Giltig till: Tills vidare
PS of Sweden rabattkod

PS of Sweden rabattkod - Upp till 40% rabatt

Nu får du upp till 40% rabatt på utvalda produkter hos PS of Sweden.

Giltig till: Tills vidare
PS of Sweden rabattkod

PS of Sweden rabattkod - Få 10% rabatt

Få 10% rabatt på ditt första köp hos PS of Sweden när du registrerar dig för deras nyhetsbrev.

Giltig till: Tills vidare
HelloFresh rabattkod

HelloFresh rabattkod - spara upp till 965kr

Spara upp till 965kr på de fyra första Hello Fresh boxarna! Gäller endast nya kunder

Giltig till: 2022-12-31
Hairsale rabattkod

Hairsale rabattkod - 10% rabatt

Med denna Hairsale rabattkod så får du 10% rabatt på hela sortimentet.

Giltig till: Tills vidare
Matkomfort rabattkod

Matkomfort rabattkod - Upp till 600 kronor rabatt

Upp till 600 kronor rabatt på dina fyra första leveranser, 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar. Gäller endast nya kunder. Inga bindningstider.

Giltig till: Tills vidare
Salming rabattkod

Salming rabattkod - Handla med minst 30% rabatt

Få minst 30% rabatt hos Salming just nu! Du kan spara upp till otroliga 70%.

Giltig till: Tills vidare
Beyond Nordic rabattkod

Beyond Nordic rabattkod - Få 10% rabatt

Prenumerera på Beyond Nordics nyhetsbrev och få 10% rabatt på din beställning.

Giltig till: Tills vidare
Autodude rabattkod

Autodude rabattkod - Fina priser hos Autodude

Här hittar du alla fina priser & bra kampanjer från Autodude.

Giltig till: Tills vidare
Albert rabattkod

Albert rabattkod - Få ett par trådlösa bluetooth hörlurar

Just nu får du ett par trådlösa bluetooth-hörlurar från Urbanears när du startar en provperiod med Albert PLUS

Giltig till: 2022-12-31
Guldfynd rabattkod

Guldfynd rabattkod - 25% rabatt med kod

Just nu får du 25% rabatt på hela ditt köp hos Guldfynd med denna rabattkod. Gäller för klubbmedlemmar.

Giltig till: Tills vidare
Lego rabattkod

Lego rabattkod - 30% rabatt

Just nu får du 30% rabatt på massor med Lego på deras officiella hemsida

Giltig till: Tills vidare
Lego rabattkod

Lego rabattkod - 15% rabatt

Just nu får du 15% rabatt på massor med Lego på deras officiella hemsida

Giltig till: Tills vidare

E-handel i Sverige växer

E-handeln i Sverige exploderar just nu och vi slår försäljningsrekord varje år. I Sverige handlade vi för drygt 50 miljarder kronor under 2015, en ökning med 8 miljarder jämfört med 2014. Detta är siffror från e-barometern som sammanställt siffrorna tillsammans med bland annat Post Nord. Även under 2016 förväntas en rejäl ökning i försäljningen och vi kan nog se samma trend under många år framöver.


Spara pengar genom rabattkoder

Om du är en av alla Svenskar som handlar på nätet så är rabattkoder något för dig! Genom att ta del av kampanjer och rabattkoder från de butiker du handlar ifrån så kan du spara otroligt mycket pengar på ett år. Om du tex handlar mat från Mat.se eller Mathem varje månad och kombinerar dessa köp med rabattkoder så kommer du spara tusentalskronor varje år! För dessa pengar kan du istället unna dig nya kläder eller kanske en resa? Självklart passar du på att utnyttja en bra kampanj/rabattkod när du bokar din resa från tex Apollo eller Hotels.com så sparar du pengar även där. Som du snabbt inser så tar denna cirkel aldrig slut.


Vad kan du förvänta dig av en kod?

Lite beroende på butik och produkt så kommer du att erbjudas olika typer av rabatter när du aktiverar din rabattkod. En butik med produkter som har goda marginaler kan du förvänta dig en högre rabattsats än från en butik med produkter där vinsten är lägre. Butiker som säljer märkeskläder brukar kunna ge en rabatt på 20%-30% medans en butik som säljer resor kanske bara kan ge 5% rabatt. Många butiker väljer även att erbjuda tex 100 kr rabatt, men att det då krävs att du handlar för minst 500 kr. Räknar man baklänges på det exemplet så erbjuds du 20% rabatt. (100 / 500 = 20%). En annan form av ersättning brukar vara att butiken bjuder dig på frakten via din rabattkod. Detta är en av de mest populära faktiskt.


Är du butiksägare?

Rapporter visar att kunder som använder rabattkoder har ett betydligt högre ordervärde än kunder som inte använder rabattkoder. Driver du en e-butik på nätet och skulle gärna vilja vara med på Rabattsök? Självklart får du det! Maila dina uppgifter till aff@rabattsok.se så berättar vi mer än gärna hur vi får upp din butik på sajten! Välkommen!

Hur använder jag en rabattkod?

En rabattkod brukar nästan alltid matas in i kassan i samband med din beställning. I vissa fall kan en erbjudandekod ge dig tillgång / öppna upp en rea. I dessa få fall finner du ett fält synligt på sidan. Svårare än så är det inte att ta del utav en rabatt som kommer från en kod. Ofta innebär en rabattkod att du får rabatt på ditt köp, tex 20% rabatt eller fri frakt på hela köpet. Ibland krävs det att du ska handla för en viss summa för att rabatten ska aktiveras. All information om hur du får din rabatt står på varje rabattkod eller på landningssidan. Vissa koder gäller under en längre kampanjperiod och ibland gäller koderna enbart i tex 24 timmar.


Om Rabattsök.se

Här på Rabattsök.se listar vi rabattkoder, kampanjer och erbjudanden från ett flertal välkända butiker, som tex Nelly.com, Hotels.com, Zalando.se, Stayhard.se, Spartoo, Eleven.se, Apollo.se med flera. Varje dags läggs det upp nya färska koder vilket gör att du alltid hittar det senaste här på Rabattsök.

Vi strävar efter att alltid erbjuda de senaste och bästa kampanjkoderna och rabatterna från nätets alla butiker. Dessutom vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta de erbjudanden som passar just dig och ditt behov. Varje år sparar våra besökare tusentals kronor på våra rabattkoder. Gör det du med!

Vill du vara säker på att alltid få tillgång till de hemliga reorna och nätets bästa erbjudanden och kampanjer/rabatter före alla andra så rekommenderar vi varmt att du går med i vårt nyhetsbrev här till höger. Nyhetsbrevet skickas endast ut när vi får in det allra bästa rabattkoderna och kampanjerna. Så du kommer inte tycka att vi mailar dig för ofta, det kan vi lova.

Rabattsök.se startades 2012 med syftet att enkelt kunna hitta nätets bästa erbjudanden och rabatter. Vi har idag tusentals medlemmar i vårt populära nyhetsbrev som skickar ut det bästa och mest exklusiva rabattkoderna. Vi hoppas att du snabbt hittar din favoritbutik och ett par grymma erbjudanden, mycket nöje!


Är det någon kod som inte fungerar?

Ibland händer det att vissa koder har hunnit bli inaktuella innan vi hunnit ta bort dom från sidan. Skulle det hända dig som besökare att du hittar en kod som inte fungerar, då får du gärna maila oss på aff@rabattsok.se så tar vi bort koden så fort som möjligt. Tack på förhand!