Rabattkoder & kampanjer från Box Experience för December 2018

Box Experience Rabattkoder

Se aktuella kampanjer

Se aktuella kampanjer, erbjudanden och rabattkoder från Box Experience

Giltig till: Tills vidare

Hur aktiverar jag en Box Experience rabattkod?

När du hittat dina produkter du vill handla hos Box Experience klickar du dig vidare till "kassan" eller "betala". Där finns ett fält som heter rabattkod/värdekod/kampanjkod. Klicka där och ange den aktuella rabattkoden från Box Experience. Sedan räknar butiken automatiskt ut hur mycket rabatt du får på ditt köp.

Tipsa oss om en Box Experience rabattkod
Är du butiksägare eller en trogen besökare hos Box Experience och har en rabattkod eller kampanj som du vill dela med dig, så blir vi och våra andra besökare oerhört tacksamma om du vill tipsa oss om det. Saknar du någon Box Experience rabattkod eller kampanj som vi inte har hos oss på Rabattsök så kan du tipsa oss genom att maila till aff@rabattsok.se. Tack på förhand.

Utgångna Box Experience rabattkoder

20% rabatt - Just nu får du upp till 20% rabatt på utvalda upplevelser hos Box Experience. Ingen rabattkod behövs.


Bättre upplevelser - Köp en upplevelsepresent av Box Experience. Hos oss hittar du upplevelsepresenter i alla former – allt ifrån fallskärmshoppning från 4000 meters höjd till romantiska helger för två på något av våra slott.


Spadag för 2 - Spadag för två på Sturebadet Spa i Stockholm - koppla av på en av de mest exklusiva spa-anläggningarna i hjärtat av huvudstaden! Här njuter ni av det vackra sekelskiftsbadets alla faciliteter under en avslappnande upplevelse!


Få 15% rabatt - Nu får du 15% rabatt på alla köp över 1000 kr hos Box Experience under Black Weekend.