2016-12-07 13:05:41

Black Friday och Cyber Monday

Black Friday och Cyber Monday

2016-12-07 13:05:41 Rabattsök admin

Då var Black Friday och Cyber Monday över för i år. Större än någonsin, men vad är egentligen Black Friday och Cyber Monday? Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving i USA och är USA:s största shoppingdag. Black Friday, tillsammans med Cyber Monday är starten på julhandeln.

Man kan säga att Black Friday slog igenom ordentligt i Sverige förra året (2015), och i år är det större än någonsin. I princip alla fysiska, samt onlinebutiker har enorma reor. Det kan röra sig alltifrån 10 % rabatt, upp till 95 % rabatt. Under Black Friday och Cyber Monday har du som konsument enorm möjlighet att spara pengar på dina inköp. Det är ett perfekt tillfälle att inhandla julklapparna. Visst vore det skönt att för engångsskull vara klar i tid med julklapparna? Så slipper du hetsen precis innan jul. Det är också ett bra tillfälle att inhandla dina favoritprodukter.

Vi på Rabattsök satsade stenhårt på Black Friday och Cyber Monday i år. Vi gjorde om hela sidan till ett svarttema. Vi listade alla aktuella erbjudanden på en speciallandningssida. Allt för att du som konsument lätt skulle kunna hitta just din favoritbutik.

Några av de absolut populäraste rabattkoderna, samt kampanjerna kom i år från Jotex, Lemer, Ellos, Babyshop och CDON. CDON lanserade bland annat 4 nya deals varje timme under hela Black Friday. Jotex erbjöd upp till 95 % rabatt på massvis med produkter.

Nu lägger vi allt fokus på julhandeln! Vi vill hjälpa just Dig! Vi vill underlätta din julhandel genom att lista alla de bästa rabattkoderna, samt kampanjerna från dina favoritbutiker.

Såhär såg Rabattsök.se ut i år under Black Friday: