Rabattkoder & kampanjer från adidas för Juni 2021

adidas Rabattkoder

50%

adidas rabattkod - Få 50% rabatt

Nu får du upp till 50% rabatt i adidas stora outlet. Handla dina favoriter från adidas med upp till 50% rabatt. Du hittar produkter till dam, herr och barn. Passa på!

Giltig till: Tills vidare Använd 3686 gånger.

adidas rabattkod - Välkomst gåva

Skriv upp dig till adidas nyhetsbrev och upptäck din exklusiva välkomst gåva!

Giltig till: Tills vidare Använd 5273 gånger.

adidas rabattkod - Fri frakt

Med denna kampanj från adidas får du fri frakt på hela din beställning.

Giltig till: Tills vidare Använd 3961 gånger.

adidas rabattkod - Supercolor

Alla har en favoritfärg. Du är unik, se till att visa det genom ditt val av färg. Att vara sig själv är att vara unik, eftersom alla är olika. Supercolor är en hyllning till jämlikhet genom mångfald. Supercolor ger dig möjlighet att välja. Välj din färg.

Giltig till: Tills vidare Använd 1267 gånger.

Hur aktiverar jag en adidas rabattkod?

När du hittat dina produkter du vill handla hos adidas klickar du dig vidare till "kassan" eller "betala". Där finns ett fält som heter rabattkod/värdekod/kampanjkod. Klicka där och ange den aktuella rabattkoden från adidas. Sedan räknar butiken automatiskt ut hur mycket rabatt du får på ditt köp.

Tipsa oss om en adidas rabattkod
Är du butiksägare eller en trogen besökare hos adidas och har en rabattkod eller kampanj som du vill dela med dig, så blir vi och våra andra besökare oerhört tacksamma om du vill tipsa oss om det. Saknar du någon adidas rabattkod eller kampanj som vi inte har hos oss på Rabattsök så kan du tipsa oss genom att maila till aff@rabattsok.se. Tack på förhand.

Utgångna adidas rabattkoder