• image-description

    Om ditt liv hänger påå en skör tråd...

    kan du alltid lita på xsmoke's personal ! snabba svar snabba lösningar och alltid till ditt bästa vill ge alla rosor som finns o hoppas på ett långt sammarbete !!!

    Karina Elisabet Björk, SE
  • image-description

    Inget krångel, allt bara flyter på!

    Min mor har rökt i 55 år och lyckats sluta, hon har varit rökfri i 1,5 år nu och börjat trappat ned även med el-ciggen!
    Även jag kommer sluta röka med hjälp av XSmoke, men har en liten bit kvar innan jag är helt rökfri.

    Patrick, SE

SÄGER
VÅRA
KUNDER
150.000 Svenskar kan
inte ha fel!

FÖRDELARNA
MEDXSMOKE

Beställ XSmoke NU!
  • image-description

    HÄLSOSAMMARE

    XSmoke® innehåller inga skadliga rökpartiklar eftersom röken har ersatts med vattenånga. På så vis undgår du de mer än 4000 kemikalier och giftämnen som finns i traditionella tobakscigaretter.

  • image-description

    LUKTAR INTE

    Eftersom XSmoke® är baserad på vattenånga i stället för rök efterlämnar den ingen lukt eller dålig andedräkt. Dina vänner och familj kommer att märka skillnaden direkt.

  • image-description

    BILLIGARE

    Att vara XSmoker är inte bara hälsosammare – det är billigare också. En genomsnittlig rökare kommer därför att kunna spara mer än 10 000 kr per år.

  • image-description

    REALISTISK KÄNSLA

    XSmoke® både liknar och känns som en riktig cigarett med ”rök” och ”glöd”. XSmoke® finns också med nikotin, vilket gör övergången från tobakscigaretter till XSmoke® är enkel och problemlös.

  • image-description

    INGEN PASSIV RÖKNING

    Med XSmoke® har vi tagit bort mer än 4000 kemikalier och giftämnen jämfört med tobakscigaretter. Därför finns det ingen risk för passiv rökning med XSmoke®.

  • image-description

    RÖKA VAR DU VILL – NÄR DU VILL

    Eftersom XSmoke® inte innehåller tobak omfattas XSmoke® inte heller av röklagen. Det innebär att du kan använda XSmoke® på många ställen där det normalt är rökförbud.

     SÅ

FUNGERAR DEN
image-description LED-lampan lyser och ger en realistisk glödeffekt. Mikroprocessorn och sensorn reagerar när du tar ett bloss och kontrollerar värmeelementet och LED-lampan. Den utbytbara patronen innehåller en nikotinhaltig vätska. Det inbyggda litiumbatteriet laddas via vägguttaget eller datorns USB-port. Värmeelementet omvandlar vätskan till ofarlig vattenånga.

SAMMA NÖJE I EN BÄTTRE FORM

XSmoke® har utvecklats utifrån en helhetssyn, där det inte bara har tagits ställning för att tillgodose behovet av nikotin för rökavvänjning. Det unika med XSmoke® är att lika mycket tyngdpunkt ligger på att ge användaren en känsla och effekt som påminner så mycket som möjligt om traditionell tobaksrökning.

Därför har vi skapat en produkt som tar hänsyn till de fysiska och psykiska aspekterna av rökning. Detta innebär att XSmoke® har för många användare mycket större effekt än andra produkter på rökavvänjningsmarknaden.

Sluta rök
I DAG!

VÅRA PRODUKTER

Människor är olika, det vet vi!
Därför erbjuder vi ett brett sortiment med många olika smaker och nikotinstyrkor.

Här under kan du se vårt utbud av startpaket.

Få ditt startpaket
NU!

TID KVAR TILL NÄSTA FÖRSÄNDELSE:

asdas